UNA ESCOLA TROPICAL #1
JO TAMBÉ VULL SER [ARTISTA] CARTER:
ESTRATÈGIES DE PRODUCCIÓ I DIFUSIÓ DEL TREBALL ARTÍSTIC
adicciones porquesi

Francesc Aldabó i Ortuño, José Begega, Joana Arribas Jaén,Marina Buj Corral,Natàlia Cervero Martín, Lúa Coderch, Patricio Conde Mirasso, Maria Gil Ulldemolins, Estefanía Hormigo Mata, Leticia Jiménez Lao, Roser López Monsó, Irene Marín Rodríguez, Mireia Marzal Òdena, Quim Packard Blasco, Anna Ripoll Agulló i Albert Soler Fernández. Equip d'organització (Saladestar + Ateneu Candela): Lander Calvelhe, Anna Gordillo Torras, Lluc Mayol Palouzié, Arnau Monterde, Sira Pizà Airas i Ricardo Trigo.

Workshops i xerrades
Descarga programa (274MB)

Adicciones Porquesí www.adiccionesporquesi.net
Col•lectiu que promou petites edicions que s’envien per correu postal com a plataforma d’activació creativa. Fins el moment han editat més de vuitanta publicacions de diferents autors i autores.

Mery Cuesta www.merycuesta.com
Crítica d’art, comissària independent, dibuixant de còmics i bateria a la recerca d’estratègies de difusió i producció artística diferents.

ferranElOtro www.ferranelotro.net
Dissenyador gràfic i editor. Com a dissenyador ha treballat per a nombrosos artistes i comissaris. Al costat d’Irene Minovas treballa en el projecte editorial Save As... Publications, ha col·laborat de forma parasitària en projectes de naturalesa molt diversa i ha desdibuixat —en part— els rols del context.

Quim Tarrida www.subcutanianproductions.com
Artista visual i activista cultural amb una llarga experiència en producció vinculada a processos de distribució i comunicació.

 

 

 

 

 

23 I 24 DE GENER
Dissabte de 10.00 a 20.30 i diumenge de 10.00 a 14.00.

EXTENSIÓ ALS WORKSHOPS:
Seguiment de propostes: del 25 al 28 de gener.
Període de participació optativa de producció, asessorament i muntatge de l’exposició a càrrec de Saladestar i Ateneu Candela.
Exposició: del 28 de gener a l’11 de febrer.

Sobre "Una Escola tropical"

Una escola tropical és una proposta amb la qual pretenem esborrar els límits entre produir, aprendre i compartir (difondre). Volem establir experiències de formació per a una producció cultural autònoma que alhora es converteixin en tallers de producció i, finalment, en espais d’exposició entesos com un lloc on expandir l’experiència per compartir-la i per aprendre un altre cop.

Una escola tropical està organitzada per Ateneu Candela (Terrassa) i Saladestar (Barcelona) i, mitjançant unes “beques d’estudis”, obre la possibilitat que algunes persones hi participin assistint als seminaris programats i formant part de l’experiència de producció de tres exposicions que es realitzaran al mateix espai i que conformaran el contingut de les propostes obertes al públic.