UNA ESCOLA TROPICAL #2
FES ELQUE HAGISDE FER:
ESPAIS PER A L’ACCIÓ. ALLÒ SOCIAL EN L’ART.
enmedio

Francesc Aldabó i Ortuño, Sabina Andrés Rodrigálvarez, Anna Baeza Solé, Chiara Cardinalo, Lúa Coderch, Pia Codina, Leticia Jiménez Lao, Lenys López, Neus Millán Domènech, Ares Molins i Masat, David F. Mutiloa, Margarita Pineda, Sabela Quintanilla Nistal, Irene Salas Gastelver, Rosa Satoca Sanchez, Pilar Talavera, Montserrat Tenllado Reyes i Vanesa Varela Vásquez. Equip d'organització (Saladestar + Ateneu Candela): Lander Calvelhe, Anna Gordillo Torras, Lluc Mayol Palouzié, Arnau Monterde, Sira Pizà Airas i Ricardo Trigo.

Workshops i xerrades
Descarga programa (139Mb)

Enmedio wWw.enmedio.info
Col•lectiu que genera projectes que relacionen l’art i la política des de la recerca col•laborativa i que gestiona un espai obert al públic al barri del Poble Sec de Barcelona. Promou principalment accions directes en espais públics (flash mobs) i esdeveniments vinculats a la distribució de coneixement de codi obert.

Aída Sánchez de Serdio
Investigadora i docent de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona que s’interessa per les polítiques relacionals i les polítiques culturals en els projectes artístics col·laboratius. També és membre de la Xarxa Artibarri i de l’Associació per a Joves Teb.

Straddle3 www.straddle3.net
Col•lectiu dedicat a l’arquitectura construïda amb paraules, sons, bits, pedres o maons. Els encàrrecs que arriben a Straddle3 es tracten com a projectes en xarxa des dels quals es revisa el domini públic; des de webs i jocs de taula fins a estructures arquitectòniques lleugeres i accions socials i polítiques.

Yproductions www.ypsite.net
Productora cultural dedicada a projectes en els quals es relacionen economia, polítiques culturals i producció artística des de la investigació, la formació, la producció i la distribució. Acaben de publicar el llibre Innovación en cultura amb l’editorial Traficantes de Sueños.

 

 

 

straddle3

Ruben Martínez YP   Aida Sánchez de Serdio

Aida Sánchez de Serdio

Enmedio  

 

 

13 I 14DE FEBRER
Dissabte de 10.00 a 20.30 i diumenge de 10.00 a 14.00.

EXTENSIÓ ALS WORKSHOPS:
Seguiment de propostes: del 15 al 18 de febrer.
Període de participació optativa de producció, assessorament i muntatge de l’exposició a càrrec de Saladestar i Ateneu Candela.
Exposició: del 18 de febrer al 4 de març.

Sobre "Una Escola tropical"

Una escola tropical és una proposta amb la qual pretenem esborrar els límits entre produir, aprendre i compartir (difondre). Volem establir experiències de formació per a una producció cultural autònoma que alhora es converteixin en tallers de producció i, finalment, en espais d’exposició entesos com un lloc on expandir l’experiència per compartir-la i per aprendre un altre cop.

Una escola tropical està organitzada per Ateneu Candela (Terrassa) i Saladestar (Barcelona) i, mitjançant unes “beques d’estudis”, obre la possibilitat que algunes persones hi participin assistint als seminaris programats i formant part de l’experiència de producció de tres exposicions que es realitzaran al mateix espai i que conformaran el contingut de les propostes obertes al públic.