UNA ESCOLA TROPICAL #3
[IN]-FORMATS:
MANIOBRES D’[AUTO]FORMACIÓ I [CONTRA]INFORMACIÓ.
EXIT CHIRINGUITI METROPOLITANO

Camila Paz Blanco, Marina Buj Corral, Raül Casado González, Marcos de la Cruz Ortiz, Roger Domínguez Argemí, Montse Duran Muntadas, Juan Carlos Estudillo, Enric Farrés Duran, Alfonso Fernández Bermudo, Begoña Garcia Garcia, Giulia Guerrini, Antoni Hervàs Cortés, Andrés Merizalde, Neus Millán Domènech, Quim Packard Blasco, Mireia Marzal Òdena, Ana Romero Renos, Helena Sala Bitrià, Laura Secorún Palet, Alessandra Soares de Moura, Albert Soler Fernández i Vanesa Varela Vásquez Equip d'organització (Saladestar + Ateneu Candela): Lander Calvelhe, Anna Gordillo Torras, Lluc Mayol Palouzié, Arnau Monterde, Sira Pizà Airas i Ricardo Trigo.

Workshops i xerrades
Descarga programa (139Kb)

Exit (Chiringuito metropolitano) www.exit-raval.net
Col•lectiu que centra les seves activitats en el seu espai situat al barri del Raval de Barcelona, des d’on promouen projectes d’investigació i autoformació (vinculats a la Universidad Nómada), alhora que intervenen en el seu context immediat des d’una Oficina de Drets Socials.

Descord www.descord.com
Revista que recull, des d’una posició crítica i compromesa, projectes de creació i pensament en camps diversos com la literatura, l’arquitectura i les arts visuals.

Carla Padró
Especialista en educació i museus des de perspectives clarament feministes que combina la investigació amb la docència. És doctora en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona.

Platoniq / www.platoniq.net
Organització internacional de productors culturals i desenvolupadors de programaris pioners en la distribució de la cultura copyleft. Són responsables de projectes com ara Banco Común de Conocimiento, Burn-Station: Free Audio Culture! o S.O.S.

exit

 

 

 

Descord

Carla Padró

Carla Padró

 

 

 

6 I 7 DE MARÇ
Dissabte de 10.00 a 20.30 i diumenge de 10.00 a 14.00.

EXTENSIÓ ALS WORKSHOPS:
Seguiment de propostes: del 8 a l’11 de març
Període de participació optativa de producció, assessorament i muntatge de l’exposició a
càrrec de Saladestar i Ateneu Candela.
Exposició: de l’11 de març al 28 de març.

Sobre "Una Escola tropical"

Una escola tropical és una proposta amb la qual pretenem esborrar els límits entre produir, aprendre i compartir (difondre). Volem establir experiències de formació per a una producció cultural autònoma que alhora es converteixin en tallers de producció i, finalment, en espais d’exposició entesos com un lloc on expandir l’experiència per compartir-la i per aprendre un altre cop.

Una escola tropical està organitzada per Ateneu Candela (Terrassa) i Saladestar (Barcelona) i, mitjançant unes “beques d’estudis”, obre la possibilitat que algunes persones hi participin assistint als seminaris programats i formant part de l’experiència de producció de tres exposicions que es realitzaran al mateix espai i que conformaran el contingut de les propostes obertes al públic.