UN JARDI TROPICAL
ESPAIS DE CONSULTA: PROJECTES SINGULARS
La fanzinoteca ambulant, Adicciones porquesí, Apa-apa còmics, Borobiltxo libros, Save As... Publications, Ateneu Candela, Descord, inDirecte, Love pili, Terrassa Acció Creativa i Quelcom
Disseny de l'espai:
TODOJUNTO.NET

La visita a l’espai expositiu és una experiència en la que gaudir de la producció artística és quelcom similar a passejar per un jardí, triar el racó que més t’agradi i seure a passar una estona per a gaudir del paisatge. Al jardí hi trobareu documents (video, internet, audio, fotografies, publicacions, etc.) que presenten diverses experiències que sorgeixen d’iniciatives independents com a plataformes de difusió i producció.

 

 

La fanzinoteca ambulant
del 28 de novembre 2009
al 3 de gener 2010

Un mòdul itinerant de consulta, que conté un arxiu de més de 500 fanzines, “hand made books” i altres edicions de difícil classificació, produïdes arreu del món. 

Publicar o morir
del 8 de gener
al 7 de febrer 2010 

Una selecció d’algunes de les més interessants i recents iniciatives editorials del context català, ideades i gestionades per productors culturals independents. 
Adicciones porquesí, Apa-apa còmics, Borobiltxo libros i Save As... Publications.

Terrasses tropicals
del 13 de febrer
al 14 de març 2010

Una mostra d’algunes de les plataformes més recents de la ciutat, que han generat espais singulars per a la producció cultural.
Ateneu Candela, Descord, inDirecte, Love pili, Terrassa Acció Creativa i Quelcom.