TROPIGRAFIA
PRODUCCIÓ GRÀFICA COL.LABORATIVA

Todojunto amb la col.laboració de Mercè Abril, Marta Bernet, Marieke Bielas, Flavia de Melo Cessar, Pia Codina, Mercè Labordena, María Larrea i Marc Rodríguez.

 

 

 

 

 

Un dels aspectes singularitats del cicle Interferències des dels seus inicis és la voluntat de contemplar els treballs gràfics usats en els elements de comunicació i difusió com un projecte artístic més.

En aquesta edició aquesta tasca corre a càrrec de l'estudi d'il.lustració, disseny i comunicació Todojunto. Aquest és un nou projecte dels responsables de Joystick (www.jstk.org) i Miuk (www.miuk.ws) que durant els últims anys han estat desenvolupant propostes que van des de projectes d'intervenció urbana, producció colaborativa, intercanvi de coneixement, difusió cultural i producció visual i sonora.

La proposta per a la producció gràfica dels elements de difusió segueix coherentment els plantejaments d'aquest projecte i situa la gestació dels elements gràfics bàsics per a la difusió de Interferències'09 en una sessió de treball oberta en el qual es realitza un registre d'elements de retolació popular existents en els carrers de Terrassa (a mòde de safari fotogràfic) a partir dels quals es genera un catàleg tipogràfic realitzat per totes les persones participants en el taller a partir de tècniques plàstiques diverses.
Aquesta producció serà la base per a la maquetació de tots els elements de difusió de Interferències'09 i tots els participants apareixeran en aquests com co-autors de la gràfica del cicle.

Blog del procés:
www.todojunto.neT